Skip to main content

Behang doet muren spreken

Behangen is weer helemaal in. Tegenwoordig kunt u kiezen uit een groot aanbod behangpapier in oneindig veel kleuren, prints en figuren. Zelfs behang met een eigen foto behoort tot de mogelijkheden. Behangen is een vak apart. Wij zorgen voor een professionele plaatsing.

1001 mogelijkheden met behang

Met behang kunt u alle kanten uit. U kunt uw volledige woning laten behangen met vliesbehang of slechts één muur behangen met een opvallende print. De mogelijkheden zijn eindeloos. De kleuradviseur geeft u graag tips om de juiste sfeer in uw woning te creëren.

Uw interieurproject van A tot Z

U kiest het behang, wij doen de rest. Afhankelijk van de kwaliteit van uw muren heeft u een ruime keuze aan behangpapier. Van klassiek tot heel modern en in dit in alle mogelijke types, zoals traditioneel behang, vliesbehang of vinylbehang. Geen idee wat te kiezen? Geen probleem! We brengen verschillende stalenboeken mee. Schilderwerken Goussey begeleidt u graag bij uw project. Indien u dit wenst, behangen we niet alleen, maar voeren we eerst gyproc- en plamuurwerken uit en/of zorgen we meteen ook voor de binnenschilderwerken en buitenschilderwerken.