Skip to main content

Geef uw gyproc- en plamuurwerken
in handen van een professional

Als u snel kamers wilt opsplitsen of extra ruimtes wilt inrichten, dan hebt u het beste resultaat met gyproc. Deze gipsplaten zijn ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie en hebben als groot voordeel dat ze snel verder afgewerkt kunnen worden met plamuur en, indien gewenst, vliesbehang voor een mooi, egaal resultaat.

Gyprocwerken op maat van uw project

Wij werken volledig volgens uw wensen. We splitsen kamers op, plaatsen (voorzet)wanden, valse plafonds, noem maar op. We gaan snel en efficiënt te werk zodat u minimaal last hebt tijdens de werken. Bovendien denken we graag met u mee en kunnen we tips geven om uw project aan te pakken.

Plamuren, schilderen en/of behangen

Plamuren is een kunst en laat u misschien liever aan een vakman over. Zeker als u weet dat deze de basis zijn voor gladde muren. Egale muren zijn immers de basis voor een mooi eindresultaat. Bij Schilderwerken Goussey gebruiken we enkel degelijke materialen die een optimale hechting garanderen. Wij plamuren niet alleen uw muren, maar doen, indien u dit wenst, meteen ook de volledige afwerking. Zo hebt u maar één vakman nodig voor de volledige decoratie van uw muren. Handig, toch?